Sanna Karlsson-Sutisna

Sanna Karlsson-Sutisna
Sanna Karlsson-Sutisna

Sanna Karlsson-Sutisna on tanssi- ja kuvataiteilija, joka on opiskellut Berliinin taidekoulussa ja valmistunut kuvataiteen maisteriksi Taideakatemian tila-aika-laitokselta 1989. Sittemmin hän on jatkanut opintojaan mm. Balilla ja Kuubassa sekä ammattitanssiopintoja Teatterikorkeakoulun Tanssitaiteen laitoksella 1996.

Hän on osallistunut vuodesta lukuisiin ryhmä- ja yksityisnäyttelyihin ja esityksiin Suomessa ja ulkomailla. Hänen teoksiaan on julkisissa ja yksityisissä kokoelmissa, ja hän on tehnyt useita julkisista teoksia, mm. veistoinstallaatio Helsingissä Rautatientorin metroasemalla sekä taidepuisto Elämän Kukka Helsingissä sekä Ranskassa Arques la Bataillessa.

Sanna Karlsson-Sutisna on työssään yli 25 vuoden ajan yhdistänyt kuvaa ja tanssia. Hän on tuonut taiteeseen rituaalin erityispiirteitä ja tuonut tanssin arkeen, kadulle ja luontoon. Karlsson-Sutisnan ekologiset, Helsingin puistoissa sijaitsevat puuveistokset ovat syntyneet tanssin, veiston sekä luonnon yhteistyönä. Karlsson-Sutisna pyrkii taiteellaan yhä syvempään luontoyhteyteen. Hänelle on tärkeää muodostaa juuria maahan ja esi-isiemme perinteeseen, josta hän saa voimaa ja inspiraatiota uusien teoksien kukinnoille.

http://www.karlsson-sutisna.com/

Sanna Karlsson-Sutisna
Sanna Karlsson-Sutisna veistää teosta OBJEKTI 4 -näyttelyyn Espoon keskuksessa

Nimikilpailu

Sanna-Karlsson Sutisna on tehnyt OBJEKTI-näyttelyyn uuden ekologisen puutukkiveistoksen. Taiteilijan on voinut kohdata työnsä äärellä puistoalueella Espoon keskuksessa 5.6.2018 alkaen.

Nimeä tämä Sanna Karlsson-Sutisnan uusi puuveistos ja voita taiteilijan teoksia esittelevä kirja! Lähetä nimiehdotuksesi 30.6.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: sanna@karlsson-sutisna.com

Veistos löytyy täältä.
Sijainti: 60.208694, 24.654500
Koordinaatit: 60°12’31.3″N 24°39’16.2″E
Kartta: